Consultoria estratègica pel management

Vol implantar un pla estratègic? Vol convertir la seva ISO 9001 en el pla estratègic? Vol vendre més? Vol poder augmentar els marges de beneficis? Vol millorar els resultats de la seva organització? Amb la nostra consultoria estratègica aconseguirà els seus objectius.

Serveis de consultoria estratègica

Com a consultors experimentats, oferim els següents serveis de consultoria estratègica amb garantia d’èxit:

  • Pla estratègic amb l’estratègia a seguir, d’acord amb la política, la missió, visió i valors així com la proposició de valor que es fa als seus clients. Gran eina per assegurar la viabilitat futura de l’organització-
  • Quadre mando, quadre de comandament integral, balanced sorecard o tableau de bord pel seguiment i mesura dels diferents processos. Integrem el quadre de comandament al seu certificat ISO 9001.
  • Pla de negoci on a partir del model de negoci es segueix, s’estableixen tots els objectius, inclosos els de màrqueting i comercials així com la forma d’aconseguir-los. L’ajudem a implantar el “Pla de Continuïtat del Negoci”, d’acord amb la norma ISO 22301. El Pla de negoci es pot integrar al seu certificat ISO.
  • Pla de màrqueting per establir la forma per vendre més i millor d’acord amb el context i les necessitats que detectem dels nostres clients.
  • E-commerce o comerç electrònic per vendre a través d’internet. L’ajudem a dissenyar, promocionar i mantenir el seu portal e-commerce.
  • Màrqueting digital per ajudar a vendre més a través de les diferents eines digitals. Aconseguim que els leads es converteixin en vendes.
  • Xarxes Socials i reputació online per ajudar a fer nous clients i fidelitzar els que ja tenim d’acord amb el pla estratègic.
  • Pla de continuïtat del negoci per saber com respondre davant dels diferents riscos detectats.

Consultoria estratègica

El podem ajudar tant a posar en marxa aquestes eines com ara a mantenir-les de forma eficient i eficaç.

Gràcies a la nostra experiència garantim l’èxit de les nostres solucions de consultoria estratègica útils i àgils. Més de 20 anys d’experiència en tot tipus de sectors i organitzacions ens avalen.

Contacta amb nosaltres si vols més informació sobre els nostres serveis de consultoria estratègica.