Serveis de consultoria ISO a Mataró

Com consultoria ISO a Mataró, amb més de 25 anys d’experiència, destaquem els següents serveis de consultoria:

  • Certificat ISO. La consultoria ISO per aconseguir una certificació és un servei d’assessorament per aconseguir les certificacions ISO buscades. Garantim el compliment de normatives a certificar de qualitat (ISO 9001, IATF), seguretat laboral, gestió ambiental, seguretat informàtica, responsabilitat social (Ecovadis, SMETA, Label Toumaï) i comerç internacional (OEA).
  • Auditoria ISO. L’auditoria ISO interna és un procés d’avaluació fet dins d’una organització. Verifica el compliment dels estàndards ISO, identificar àrees de millora i assegurar la qualitat i l’eficiència dels processos.
  • Outsourcing ISO pel manteniment del certificat ISO implica revisar i actualitzar constantment els processos d’una organització per assegurar el compliment continu dels estàndards ISO, garantint així la qualitat i l’eficàcia operativa.
  • Formació ISO. Consisteix en entrenar els empleats d’una organització en els estàndards ISO, per assegurar el seu coneixement i aplicació efectiva, millorant així la qualitat, seguretat i eficiència dels processos.

Consultoria estratègica en sistemes de gestió. Consultors ISO a Mataró amb més de 25 anys d’èxits ens avalen.

Consultoria estratègica en sistemes de gestió

Com a consultoria estratègica en sistemes de gestió a Mataró, podem donar-li serveis de: