Formació ISO a mida “In Company” o “Online”

Com impartim la formació ISO?

Impartim la formació ISO “a mida” que resol les seves necessitats. Fem servir qualsevol dels següents mètodes, sempre adaptat a les seves necessitats:

 • Formació “In Company”, d’aquesta forma es pot fer la formació ISO “a mida” de les necessitats de cada organització. La formació In Company és eficient perquè no cal dedicar temps en desplaçaments i eficaç perquè el temari es centra en les necessitats formatives particulars.
  Les nostres àrees temàtiques de la formació “In Company” son:
  • Management, lideratge, comercial i vendes per aprendre a integrar l’estratègia i el pla de negoci al certificat ISO.
  • Comerç internacional: compres, logística, màrqueting i comunicació.
  • Formació ISO sobre gestió de la qualitat, gestió ambiental, gestió de la seguretat i salut laboral i responsabilitat social corporativa:
  • Formació en gestió i comunicació.
 • Cursos de formació “OnLine” o formació a través d’internet, per aquells alumnes que per falta de temps prefereixen cursar la formació ISO a través d’internet.
 • Formació “Mixte”, combinant la “formació In Company” amb la “formació Online” a través del nostre portal de formació online.

Metodologia de formació

La nostra formació sempre s’adapta a les necessitats de cada organització, per això abans d’impartir-la sempre adaptem el curs a les necessitats formatives d’organització.

Entenem la formació ISO com a formació dinàmica, pràctica, activa participativa, basada en casos reals que es puguin aplicar a l’activitat laboral. D’aquesta forma podem assegurar que la nostra formació és eficient i eficaç.

Formació bonificada

Podem tramitar la formació ISO a través de la “Fundae“. D’aquesta forma podrà recuperar el cost de la formació, sense que li suposi un sobrecost afegit.

La formació bonificada a través de FUNDAE és absolutament flexible a les necessitats de cada empresa.

FUNDAE bonifica la formació gràcies a l’aportació que mensualment fa cada treballador en concepte de formació, per això, son cursos que no li costaran diners.