馃ぉ Auditoria ISO interna

Per qu猫 contractar una auditoria interna?

Contractar una bona auditoria interna ISO del seu certificat serveix per garantir la millora continua del sistema de gesti贸. A m茅s de tot all貌 que aporta una bona auditoria:

  • Versatitlitat.聽 Pot contractar uns auditors ISO de qualsevol norma (ISO 9001 de qualitat, ISO 14001 de gesti贸 ambiental, ISO 45001 de seguretat laboral i altres normes ISO de responsabilitat social empresarial o de seguretat aliment脿ria). No cal que sigui un expert, ja ho som nosaltres.
  • Auditoria integrada. Som capa莽os de fer una auditoria de v脿ries normes a la vegada.
  • Guanyi diners. Gr脿cies a que visionem el certificat ISO com una eina de gesti贸 i estrat猫gia que es pot integrar en el pla de negoci i pla estrat猫gic, aplicant els resultats de l’auditoria interna, guanyar脿 diners.

Qu猫 aporta una bona auditoria ISO?

El certificat ISO requereix una auditoria interna anual. Una auditoria ISO ben feta del certificat ISO aporta:

  • Vendes i benefici. Aplicant les observacions i oportunitats de millora de l’informe de l’auditoria li garantim que augmentar脿 les vendes i els seus beneficis.
  • Guanyi temps. Dediqui’s a all貌 que est脿 vinculat directament amb facturar. Nosaltres fem l’auditoria ISO que li aporta valor.
  • Col路laboradors motivats. Una auditoria que aporta valor ajuda als treballadors i col路laboradors a motivar-se a implicar-se a la millora continua.
  • Millora continua. L’auditoria interna feta per un consultor s猫nior facilita la vinculaci贸 de la ISO amb la innovaci贸, el pla de conting猫ncies, el m脿rqueting digital el pla de negoci i el pla estrat猫gic. Totes elles, eines imprescindibles pel futur de l’organitzaci贸.

En quines normes podem auditar?

Des de EmasConsultors podem auditar totes les normes m茅s habituals. En destaquem: