Auditoria ISO interna

Auditoria interna

Què aporta una bona auditoria ISO?

El certificat ISO requereix una auditoria interna anual. Una auditoria ISO ben feta del certificat ISO aporta:

  • Vendes i benefici. Aplicant les observacions i oportunitats de millora de l’informe de l’auditoria li garantim que augmentarà les vendes i els seus beneficis.
  • Guanyi temps. Dediqui’s a allò que està vinculat directament amb facturar. Nosaltres fem l’auditoria ISO que li aporta valor.
  • Col·laboradors motivats. Una auditoria que aporta valor ajuda als treballadors i col·laboradors a motivar-se a implicar-se a la millora continua.
  • Millora continua. L’auditoria interna feta per un consultor sènior facilita la vinculació de la ISO amb la innovació, el pla de contingències, el màrqueting digital el pla de negoci i el pla estratègic. Totes elles, eines imprescindibles pel futur de l’organització.

Per què contractar una auditoria interna?

Contractar una auditoria interna ISO del seu certificat aporta al certificat ISO i a l’organització en general a més de tot allò que aporta una bona auditoria:

  • Versatitlitat. Pot contractar uns auditors ISO de qualsevol norma ISO (ISO 9001 de qualitat, ISO 14001 de gestió ambiental, ISO 45001 de seguretat laboral i altres normes ISO de responsabilitat social o seguretat alimentària). No cal que sigui un expert, ja ho som nosaltres.
  • Guanyi diners. Gràcies a que visionem el certificat ISO 9001 com una eina de gestió i estratègia que es pot integrar en el pla de negoci i pla estratègic, aplicant els resultats de l’auditoria interna, guanyarà diners.

En quines normes podem auditar?

Des de EmasConsultors podem auditar totes les normes més habituals. En destaquem:

Links relacionats amb auditoria ISO