CEPA Certified Certification

1. Beneficis de la certificació CEPA.

La certificació CEPA ajuda a promoure i valorar la qualitat dels serveis de l’ “Operador de Control de Plagues” en el maneig de plagues:

 • Obtenir un avantatge competitiu: aquesta certificació demostra la professionalitat de l’Operador de Control de Plagues (PCO) i aporta valor als seus
  clients, ja sigui en l’elaboració d’aliments, el comerç minorista,
  hostaleria, serveis públics …
 • Certificació reconeguda: Després de compliment de la certificació CEPA, se li atorgarà un certificat de Kiwa, que és un reconegut a tot el món com un símbol del
  compromís de professionalitat com a “Operador de Control de Plagues”.
 • Garantia de satisfacció i respecte ambiental. La cerificació CEPA demostra el teu negoci rendiment, oferir garanties de la seva atenció cap al públic i el medi ambient.
 • Optimitzi els seus certificats, integrant els requisits de la certificació CEPA amb altres normes com ara ISO 9001, ISO 14001 i OSHAS 18001, per tal de tenir un sistema integrat de gestió que contribueixi a millorar els seus mètodes de treball i l’eficiència, en benefici dels seus empleats i els seus clients.

2. Requisits de la Certificació CEPA.

CEPA Certified – Certified Professional Pest Management

És un procés per avaluar els seus serveis professionals per a:

 • Competència de les persones involucrades en la prestació del servei de control de plagues El seu servei, des de la sol·licitud del client a través de l’eficàcia del seguiment. Enregistrament de servei en tot el procés
 • Per tal d’adoptar un sistema de gestió de qualitat reconegut i accessible per totes les mides de PCO, la ruta és ser CEPA Certificat: Basat en el CEN 16.636, la norma europea de qualitat per al maneig de plagues Desenvolupat per CPO “, per als professionals de Gestió de Plagues.

Per què el podem ajudar per aconseguir la certificació?

 • Experiència tècnica: Tenim experiència en biocides i plaguicides, ajudant a milers d’empreses a complir amb les normes nacionals o normes existents. Els nostres auditors seleccionats CEPA certificats estan entrenats específicament en el maneig de plagues.
 • Àmplia xarxa: La nostra xarxa d’auditors capacitats assegura que tenim tant l’experiència internacional i un profund coneixement de les normes locals.
 • Independència i competència reconeguda: Bureau Veritas Certification ofereix; qualitat, medi ambient, i la certificació de sistemes de gestió de la seguretat.

3. Més informació Certificació CEPA: