Eines per vendre més i la ISO 9001

Eines per vendre

Et recomanem les següents eines per vendre més que pots fer servir sense massa dificultat:

  • Estableix objectius de venda. Un bon lloc és en el marc del Pla de màrqueting o fins i tot del certificat ISO 9001. Recomanem que els objectius estiguin estructurats en zones, canals, clients, … Cal fer un seguiment periòdic de les dades. Poden estar integrats amb els objectius de qualitat.
  • Usa tots els canals de venda per generar vendes, com ara els propis clients, networking o el màrqueting digital i posicionament web. Explica bé què et diferencia de la competència. És part de la comunicació externa i coneixement de les parts interessades.
  • Decidir a qui ens dirigim. Cal decidir a qui volem vendre. Cal vendre el producte o servei correcte a la persona correcte.
  • Com posar els preus correctes. Una de las decisions més difícils per molts professionals és com posar els preus correctes. Si poses un preu baix, atraus als clients equivocats, treballes molt i guanyes poc. Però si poses els preus massa alts, potser no facturaràs el suficient. Per això el podem ajudar a posar els preus correctes per l’empresa i els clients.
Eines per vendre més vinculades amb la ISO 9001
  • Fes Networking. Saps què el networking és essencial. Per aprofitar-lo, cal que fer networking no t’incomodi ni sigui avorrit. Coneixes els secrets per aprofitar-lo al màxim?
  • Gestió i planificació del temps. La gestió eficient del temps és una eina per vendre més. És molt recomanable una organització per blocs de tasques fixes que ajudi a estructurar l’agenda.
  • Formació en vendes. Cal estar formats sobre el procés de vendes. Per exemple, com a venedor cal conèixer les motivacions a comprar dels nostres clients així com resoldre les objeccions. Des d’EmasConsultors, et podem ajudar amb formació “a mida”.
  • Analitza la carteta de clients. Implica una anàlisi quantitatiu i qualitatiu. Permet l’establiment d’esforços per ABC així com optimitzar rutes i diversificar riscos. Es pot fer en el marc de la Revisió per la Direcció de la ISO 9001.

Vols que t’ajudem a implantar eines per vendre més?

Contacta amb nosaltres, som garantia d’èxit.

About Jordi Gabarró Sust 156 Articles
És consultor en sistemes de gestió a EmasConsultors, amb més de 20 anys d’experiència. Té àmplia experiència en tot tipus de sectors, destacant les platges i el turisme, tant a la gestió ambiental, qualitat com la responsabilitat social. EmasConsultors és una consultoria estratègica i de sistemes de gestió de qualitat, gestió ambiental, gestió de la seguretat i responsabilitat social.