Posicionament web i certificat ISO 9001

Com es vincula el posicionament web amb la ISO 9001

màrqueting online i xarxes socials
Màrqueting omnicanal, posicionament web i certificat ISO 9001

Què aporta el posicionament web i certificat ISO 9001?

Posicionament web i certificat ISO 9001 estàn molt lligats. El posicionament web ajuda a tenir visites a la web. Si aquestes visites són de qualitat, poden ajudar molt a la millora continua del certificat ISO 9001:

  • Context de l’organització (punt 4 de la ISO 9001). Una forma de conèixer els context és investigar en webs semblants. Si sabem com ens posiciona Google, sabrem les webs que s’assemblen a nosaltres i per son part del nostre context.
  • Política de qualitat (punt 5.2. de la norma ISO 9001). Una política de qualitat ben feta inclou els conceptes i les paraules clau sobre els que ens volem diferenciar, i per tant que són importants en posicionar-nos a través del màrqueting digital. Tenir visites a la web pot ser un indicador conforme estem comunicant correctament el nostre valor.
  • Comunicació amb el client (8.2.1. de la ISO 9001). El posicionament web facilita la comunicació amb el client en trobar-nos més fàcilment. Gràcies a aquesta comunicació, ens és més fàcil detectar necessitats dels clients així com els requisits que cal que compleixin els productes i serveis.
  • Disseny i desenvolupament dels productes i serveis. (punt 8.3. de la ISO 9001) Les visites a la web, aconseguides gràcies al posicionament web poden ser les visites a la web, una font d’entrades important pel disseny i desenvolupament.
  • Seguiment, mesura, anàlisi i avaluació (9.1. de la ISO 9001) a partir d’eines de màrqueting digital com ara “Google Analytics” i “Google Webmasters” es poden analitzar tant indicadors de seguiment com segmentar el públic que està visitant la pàgina web.
  • Satisfacció del client (9.1.2. de la norma ISO 9001) a través de la web, per facilitar la presa de dades objectiva de la satisfacció dels clients.

Serveis de posicionament web

Puc ajudar-vos a vincular el posicionament web amb el certificat ISO 9001 a partir dels serveis de:

  • Màrqueting digital per un posicionament web més eficient segons els principis de la política de qualitat
  • Certificat ISO. Aconsegueixi un certificat ISO 9001 integrat amb l’estratègia i el pla de negoci.
  • Outsourcing ISO. Mantingui la ISO integrant l’estratègia i el màrqueting digital amb el ser certificat ISO 9001.
  • Formació ISO a mida de les seves necessitats: “In Company”, “Onlione” i “Mixte”

Consultors ISO amb garantia d’èxit. Més de 20 anys d’èxits ens avalen.

About Jordi Gabarró Sust 156 Articles
És consultor en sistemes de gestió a EmasConsultors, amb més de 20 anys d’experiència. Té àmplia experiència en tot tipus de sectors, destacant les platges i el turisme, tant a la gestió ambiental, qualitat com la responsabilitat social. EmasConsultors és una consultoria estratègica i de sistemes de gestió de qualitat, gestió ambiental, gestió de la seguretat i responsabilitat social.