Serveis de consultoria estratègica

Com a consultors experimentats, oferim els següents serveis de consultoria estratègica amb garantia d’èxit:

  • Pla estratègic amb l’estratègia a seguir, d’acord amb la política de la seva organització i la proposició de valor que es fan.
  • Quadre mando, quadre de comandament integral, balanced sorecard o tableau de bord pel seguiment i mesura dels diferents processos.
  • Pla de negoci on a partir del model de negoci es segueix, s’estableixen tots els objectius, inclosos els de màrqueting i comercials així com la forma d’aconseguir-los.
  • Pla de màrqueting per establir la forma per vendre més i millor d’acord amb el context i les necessitats que detectem dels nostres clients.
  • E-commerce o comerç electrònic per vendre a través d’internet. L’ajudem a dissenyar, promocionar i mantenir el seu portal e-commerce.
  • Màrqueting digital per ajudar a vendre més a través de les diferents eines digitals
  • Xarxes Socials i reputació online per ajudar a fer nous clients i fidelitzar els que ja tenim.
  • Pla de continuïtat del negoci per saber com respondre davant dels diferents riscos detectats.

El podem ajudar tant a posar en marxa aquestes eines com ara a mantenir-les de forma eficient i eficaç.

Consultoria estratègica i certificat ISO

Sabem integrar l’estratègia dins d’un certificat ISO els diferents serveis de consultoria estratègica.  Treballem amb qualsevol norma ISO (ISO 9001 de gestió de la qualitat, ISO 19600 de corporate compliance, ISO 22301 sobre el pla de continuïtat del negoci,  ISO 14001 o EMAS de gestió ambiental, ISO 45001 de seguretat i salut en el treball, ISO 26000 o SR10 IQNet de responsabilitat social, ISO 22000, BRC o IFS de seguretat alimentària, etc..)

Garantim l’èxit de les nostres solucions de consultoria estratègica útils i àgils. Més de 20 anys d’experiència en tot tipus de sectors i organitzacions ens avalen.

Contacta amb nosaltres si vols més informació sobre els nostres serveis de consultoria estratègica.